Оклопник долази по своје!

СВИ У ЛОЗНИЦУ!
16. маја 2019.
У Михајловац по Прву лигу!
31. маја 2019.
Прикажи све

Након утакмице за памћење у Лозници где су наши првотимци славили резултатом 2:1, овог викенда нас очекује меч против екипе Јошанице. Како се Српска Лига ближи крају, а Смедерево влада првом позицијом, очекивања у граду крај Дунава расту и поново се свуда прича о фудбалу. Али пре него што отпочне велико славље, потребно је да се посао приведе крају, шампионски, како доликује плаво-белима.
На Лагатору је Смедерево одиграло школски, без грешке, и однело сва три бода за Смедерево. Лепојевић је довео наш тим у вођство у 59-ом минуту из слободног ударца, али је Лозница изједначила у 74-ом минуту меча. Након акције плаво-белих, у казненом простору срушен је брзоноги Николић, а сигуран са беле тачке био је Шиља Стојановић, за велику радост целокупног стручног штаба и навијача… У том тренутку киша је пљуштала, а песма грмела никад јаче. Заслужена три бода у Лозници.

Преглед утакмице:


https://youtu.be/ZAvBDJoa9E8Ултра Семендриа у Лозници:

Постоји само један пут… ПРВА ЛИГА!


Остало нам је још 3 кола до краја Српске Лиге Запад. Крај нашег путовања у овом рангу такмичења се назире крају, али пре тога морамо да победимо Јошаницу. Меч је на распореду сутра, од 17 часова, а ми позивамо све Смедеревце да дођу и дају преко потребну подршку шампионима.
Кад, ако не сад?!

СВИ УЗ ПЛАВО-БЕЛЕ!
СВИ НА СЕВЕР НАШЕ ТВРЂАВЕ!