Пораз од Прова, Пискавац смењен

Првопласирано Смедерево дочекује Прово
11. октобра 2018.
Тврђава дочекује Лозничане
1. новембра 2018.
Прикажи све

Првотимци Смедерева су у суботу приказали најгоре издање у досадашњем току првенства. ФК Прово је успело да однесе сва три бода из Смедерева победивши резултатом 2:1. Деморалисани, без жеље и правилног приступа, плаво-бели за викенд нису могли ништа друго да ураде, осим да изгубе. Нажалост, ово је један корак уназад на путу ка вишем рангу, али надамо се да ће се екипа опоравити, вратити у форму и остварити преко потребне победе у наредном периоду. После овог кола Смедеревци заузимају трећу позицију на табели.

Након утакмице са Провом, у понедељак је смењен и шеф стручног штаба Љубиша Стаменковић Пискавац. Ново име на клупи још увек није познато, а очекује се да ћемо ове недеље имати и ту информацију. Досадашњем тренеру желимо успеха у наставку каријере, а надамо се да ће промена тренера уродити плодом и донети резултате.

Преглед меча са Провом:

Ултра Семендриа у суботу:

Овог викенда нас очекује још једна утакмица на домаћем терену. Врло тежак меч против одличне екипе Мокре Горе.  До краја првог дела остало је још 6 утакмица у којима наше Смедерево мора да извуче максимум. Наравно, уз што већу подршку са трибина.

Меч је на програму у суботу од 14:30

СВИ НА СЕВЕР НАШЕ ТВРЂАВЕ!
КРИЗА ЈЕ КРАТКОГ ВЕКА, ПРВА ЛИГА НАС ЧЕКА!