Сложно против „Слоге“

Марш оклопника на Дрину!
14. марта 2019.
Шумадија стиже на Тврђаву…
10. априла 2019.
Прикажи све

Викенд који је пред нама доноси дерби и можда и најбитнију утакмицу коју ће наши оклопници одиграти ове полусезоне. Противник је директан конкурент за улазак у Прву Лигу Србије, сада већ добро знан противник, Слога из Пожеге. У првом делу сезоне, Слога и Смедерево су одиграли нерешено, без голова, а сада се сви надамо да ће Смедерево победити и обрадовати Смедеревце који дођу на стадион.

Подсећамо, протеклог викенда плаво-бели су гостовали екипи Будућности Крушика из Ваљева. Меч је прошао без голова, 0:0. Био је то меч за заборав и велика опомена и играчима и стручном штабу, али и свима у клубу генерално, да се Смедерево неће тек тако уштетати у Прву Лигу, већ да је пред нама много озбиљних препрека које морамо савладати. Надамо се да ћемо већ против Слоге игра бити знатно побољшана и да ћемо сви уживати у головима оклопника.

Преглед утакмице из Ваљева:

Ултра Семендриа у Ваљеву:

 

Позивамо све Смедеревце да својим присуством дају подршку плаво-белима у најбитнијој утакмици у полусезони, да испуне трибине стадиона крај Старе Железаре и да заједно, сложно, победимо Слогу и укњижимо три злата вредна бода. Меч почиње у суботу од 15:30, стадион “Тврђава“.

 

СВИ НА СЕВЕР НАШЕ ТВРЂАВЕ!
БУДИ ПОНОС ГРАДА СВОГ, НАВИЈАЈ ЗА СМЕДЕРЕВО!

ФКС 1924 – УЛТ СМД