Срчано на Кабел

Смедерево тражи бодове против Пироћанаца
4. октобра 2019.
Реванш са Врањанцима
25. октобра 2019.
Прикажи све

Данас од 15 часова на стадиону “Тврђава“, у утакмици 14. кола Прве Лиге Србије своје снаге одмериће екипе Смедерева 1924 и Кабела. Обе екипе су у прошлом колу славиле у гостима. Кабел је добио Раднички Пирот са 1:0, а Смедерево је добило Жарково са 2:1.
Прошле среде, у веома тешком мечу у Жаркову, против истоименог противника, оклопници су извојевали велику победу и три бода која су нас драстично померила ка средини табеле. Голове за Смедерево постигли су Басрак, у 13-ом минуту, и Мирков у 60-ом, са беле тачке. Гол за домаћина постигао је Аничић.

Преглед меча у Жаркову:Ултра Семендриа у Жаркову:


Данас, у врло необичном термину, пре свега за љубитеље фудбала, дочекујемо новосадски Кабел, који ове године игра одличан фудбал и тренутно заузима четврту позицију на табели. Иако подршка са трибина сигурно неће изостати, постављамо питање челницима савеза: “За кога се игра фудбал понедељком у 15 часова?!
Наравно, ми морамо наћи начин да подржимо оклопнике, који су у налету, како бисмо им помогли да наставе победнички низ и у овој, јако тешкој, утакмици.
ФК Смедерево и навијачка група “Ултра Семендриа“ се на данашњој утакмици укључују у сакупљање средстава за помоћ нашем деветогодишњем суграђанину Филипу Ивановићу, коме је дијагностификован малигни вретенастоћелијски тумор. Позивамо све Смедеревце да дођу на стадион, купе улазницу и на тај начин помогну малом Филипу у његовој борби.

Купи карту, помози Филипу, бодри плаво-беле!
Понедељак, 15 часова, ФК Смедерево 1924 – ФК Кабел!

ФКС 1924 – УЛТ СМД