СВИ У ЛОЗНИЦУ!

Пет корака до Прве Лиге
10. маја 2019.
Оклопник долази по своје!
24. маја 2019.
Прикажи све

Прва од пет великих препрека које стоје између Смедерева и Прве Лиге Србије је пређена. ФАП из Прибоја је поражен на Тврђави резултатом 5:0. Доминантна и лепршава игра оклопника, обрадовала је све Смедеревце на стадиону, који су могли да виде прегршт шанси и лепих потеза, а то показује и “петарда“ у коначном резултату. Гости су успешно одоловели у првом полувремену колико су могли, али је Смедерево ипак већ у првом делу дошло до вођства, преко Аћимовића. На почетку другог полувремена Смедерево је тотално сломило отпор гостију, игра се тотално преселила на половину ФАП-а, а шансе и голови су се ређали као на траци. Други гол за плаво-беле је постигао Стојановић, одмах после њега Летичанин. Николић постиже четврти, а коначан резултат на мечу поставио је Милентијевић у 76-ом.
Веома битна победа, а још више радује одлична игра наших првотимаца, која са разлогом уливају оптимизам пред остале одлучујуће утакмице. У суботу се игра једна од најбитнијих утакмица, у последњих 10 година, за наш клуб. Противник је Лозница, а меч се игра у суботу, на Лагатору, са почетком од 17:00 часова. Домаћин је далеко озбиљнији, него протекли викенд, али шампионско Смедерево иде само на победу. Нека се понови игра против ФАП-а и оклопници неће имати већих проблема ни у Лозници…

Преглед меча против ФАП-а :

Ултра Семендриа:

Ово су пресудни тренуци у борби за Прву Лигу. Свако ко себе сматра навијачем Смедерева мора да буде на стадиону где год игра наш тим, али то није довољно. Сви морамо да радимо на томе да анимирамо што више Смедереваца да прате плаво-беле и да их заједно носимо до вишег ранга. У суботу је један од најбитнијих мечева и полазак на ово гостовање је за свакога од нас морање. Планирајмо ово гостовање као да славимо улазак у Прву Лигу. Сетимо се свих сезона у Српској Лиги, свих утакмица, свих села и “стадиона“ на којима смо били, ствари које смо доживели и видели у овом рангу такмичења, ситуација у којој су клуб и трибина били… Сетимо се свега тога и кренимо за Лозницу у суботу!

СВИ У ЛОЗНИЦУ!
СМЕДЕРЕВО ШАМПИОН!