Тврђава чека Будућност

Против Бачке „ванредно“
14. августа 2019.
СВИ У КРАГУЈЕВАЦ!
23. августа 2019.
Прикажи све

После трећег узастопног пораза који су оклопници претрпели у среду од ОФК Бачке у Бачкој Паланци, већ сутра, од 17:00 часова, на нашем стадиону, дочекују Будућност из Добановца. Нова шанса и прилика за плаво-беле да освоје прве бодове у првенству.

Након утакмице у среду, у којој је Бачка била супериорна, и славила заслужњно са 3:0, сада већ бивши тренер ФК Смедерева, Никола Пуача, поднео је оставку. Надамо се да ће нови тренер успети да раздрма успаван екипу и да ће унети у тим значајне промене. Једино тако можемо се надати да ћемо изаћи из ситуације у којој се налазимо.

Преглед утакмице у Бачкој Тополи:


Будућност је у прошлом колу ремизирала са Колубаром, 0:0 и тако оставила Смедерево, као једини тим који је и даље без бодова. Било како било, надамо се да је утакмица у недељу баш она у којој ће се то прекинути, а сви се надамо победи.

Добар термин и време, обећавају добру утакмицу на стадиону Смедерева. Овај тим, сада, више него икад треба што већу подршку са трибина. Позивамо све Смедеревце да сутра нађу своје место на трибинама и помогну оклопницима да дођу до својих првих бодова.

Меч почиње у 17 часова.

СВИ НА СЕВЕР НАШЕ ТВРЂАВЕ

ФКС 1924 – УЛТ СМД